Prijzen Ballotins

250 gram €9,40

375 gram €14,00

500 gram €18,75

750 gram €28,00

1000 gram €37,50

Aardbei Fondant

Praline

Een praline gevuld met een sublieme aardbeiencrème en omhuld met fondantchocolade.

Aardbei Marsepein

Een volledig handgemaakte aardbei marsepein met 40% Spaanse amandelen uit de regio Valencia heeft een licht bittere amandelsmaak.

Advokaat Fondant

Deze praline is gemaakt op basis van een heerlijke advokaat likeur

Advokaat Melkchocolade

Deze praline is gemaakt op basis van een heerlijke advokaat likeur.

Apple Crumble

Praline

Een praline gemaakt op basis van appel krokant en karamel, omhuld met melkchocolade.

Baileys

Praline

Deze praline is gemaakt op basis van een heerlijke Baileys crème.

Bellina

Praline

Een praline met een fondant chocolade bodempje en een licht-krokante rijstcrispies en hazelnootpraliné vulling,

Banaan

Praline

Deze mooie vorm wordt gevuld met Belgische pure chocolade en nadien gevuld met onze heerlijke banaan & toffee crème afgewerkt met een dun laagje Belgische pure chocolade.

Besame Mucho Fondant

Een match van hazelnootpraliné met stukjes Bretoense pannenkoek 'Brisure de Crêpes dentelle'.

Besame Mucho Melkchocolade

Een match van hazelnootpraliné met stukjes Bretoense pannenkoek 'Brisure de Crêpes dentelle'.

Bianca Witte Chocolade

Een praline gevuld witte chocolade en een hazelnoot en nadien gevuld met verse koffieroom, afgewerkt met een dun laagje witte Belgische chocolade.

Bianca Zonder Noot

Een praline gevuld met heerlijke verse koffieroom afgewerkt met een dun laagje witte Belgische chocolade.

Bresilienne

Praline

Een krokante praline met een heerlijke krokante vulling, overtrokken door een dun laagje witte chocolade en afgewerkt met gecarameliseerde hazelnoten.

Brugs Zwaantje

Praline

Deze praline wordt gevuld met heerlijke zachte praliné afgewerkt met een dun laagje witte chocolade.

Buchette

Praline

Op een heerlijk laagje marsepein komt een zachte hazelnootvulling die afgewerkt wordt met een laagje van Belgische melkchocolade.

Cannelle

Praline

Een dun melkchocolade laagje met daar bovenop een heerlijke krokante vulling gemaakt op basis van 50% Italiaanse hazelnoten met stukjes speculaas.

Cerise Kirsch

Praline

Een vorm van fondantchocolade wordt gevuld met een hele in Kirsch gemarineerde kers.

Champignon

Praline

Een lekkere paddenstoel gevuld met zachte hazelnootpraliné.

Cinquecento Melkchocolade

Een lekkernij op basis van amandelpraliné en pecannoten, afgewerkt met melkchocolade.

Cinquecento Fondant

Een lekkernij op basis van amandelpraliné en pecannoten, afgewerkt met fondant.

Coconuts

Praline

Op een heerlijke marsepein komt een zachte cocoscrème en dit alles wordt overgoten met onze Belgische melkchocolade.

Coeur Blanc

Praline

Het hartje is een romantische praline uit witte chocolade, gevuld met een extra zachte Gianduja hazelnootpraliné, naar een oud recept uit Piëmont, Italië. Je zal er zo voor smelten…

Coeur Lait

Praline

Melkchocolade gevuld met extra zachte hazelnootpraliné, Gianduja.

Coeur Marbre

Praline

Een praline uit witte en melkchocolade is gevuld met een extra zachte Giandujahazelnootpraliné

Coeur Noir

Praline

Dit hartje uit fondantchocolade is gevuld met een extra zachte Gianduja hazelnootpraliné.

Cointreau

Praline

Deze mooie vorm wordt gevuld met onze heerlijke Cointreau-crème en afgewerkt met een dun laagje Belgische fondant chocolade.

Creme Brulee

Praline

Crème Brûlée verpakt een romige crème in een praline van melkchocolade.

Creme Pistache

Praline

Crème pistache met witte chocolade.

Cupcakes framboos

Praline

Deze praline is speciaal gemaakt voor onze cupcake liefhebbers. Gevuld met heerlijke frambozencrème en omgeven door een zacht laagje Belgische witte chocolade. Moeilijk te weerstaan.

Dulce de leche

Praline

Een heerlijk zachte praline met een hart van melk-karamel.

Escargot Fondant

Praline

Een krokante pralinévulling op basis van 50% Italiaanse hazelnoten en omhuld met Belgische fondantchocolade.

Escargot Melkchocolade

Een krokante pralinévulling op basis van 50% Italiaanse hazelnoten en omhuld met Belgische melkchocolade.

Eva

Praline

Een combinatie van caramel en hazelnootpraliné omhuld door echte Belgische fondant chocolade.

Feuilletine

Praline

Een praline met een fondant chocolade bodempje en een licht-krokante koekjes en hazelnootpraliné vulling.

Framboise

Praline

Een praline gevuld met heerlijke frambozen crème afgewerkt met een dun laagje Belgische melkchocolade.

Galettes

Praline

Een krokante galettes omhuld met fondantchocolade, met binnenin een hart van zachte praliné.

Ganache

Praline

Deze praline is gemaakt op basis van een Belgische donkere chocolade ganache omhuld met Belgische fondant chocolade.

Grand place Melkchocolade

Melkchocoladen praline met zachte karamel en een tikje fleur de sel.

Grand Place Fondant

Praline

Fondant praline met zachte karamel en een tikje fleur de sel.

Helena Melkchocolade

Een zachte & krokante praliné vulling gemaakt op basis van 50% Italiaanse hazelnoten, omhuld met lekkere Belgische melkchocolade.

Hemelse aardbei

Hazelnootcrème, een heerlijke Belgische melkchocolade met daarin een heerlijke hazelnootcrème en aardbeienconfituur. Geniet het hele jaar door van deze heerlijke praline.

Honingbij

De Honingbij, deze schattige bij is gevuld met een honing-kaneelvulling en omgeven door een heerlijk laagje melkchocolade. De rode strepen en het roze tongetje maken deze praline helemaal af.

Irish Coffee

Praline

Een combinatie van koffie, room en whisky.

Kroon

Praline

Deze praline is gemaakt op basis van een zachte praliné.

Manon Blueberry

Praline

Een combinatie van de fruitige smaak van bosbes met het zachte van room. De praline is afgewerkt met witte chocolade en poeder van gedroogde bessen.

Manon Marc de Champagne

Een dun laagje pure chocolade gevuld met een zachte room van Marc de Champagne en afgewerkt met schitterende suikerbolletjes.

Manon Moka Witte chocolade

Een zachte roompraline met een bodem van melkchocolade, een vulling van mokaroom en een jasje van witte chocolade.

Manon Moka Melkchocolade

Een roompraline met een dun laagje melkchocolade met een heerlijk zachte mokaroom.

Manon Straciatella

Praline

Een praline met roomboter met chocoladestukjes, cacaopoeder en chocoladecrème en afgewerkt met witte chocolade en pure chocoladekorrels.

Manon Vanille Witte chocolade

Een roompraline van een dun laagje melkchocolade met een rijke vanillevulling en stukjes gekarameliseerde hazelnoot.

Marc de Champagne

Een feestelijke champagnekurk wordt gevuld met een luxueuze ganache van Marc de Champagne en omhuld met fondantchocolade.

Marijke

Praline

Een zoet kommetje van fondantchocolade gevuld met een zachte praliné met koffiesmaak.

Manou

Praline

Een lief kommetje van Belgische fondantchocolade, gevuld met onze overheerlijke hazelnootpraliné en afgewerkt met knapperige Bresilienne nootjes.

Marsepein

Praline

Een praline overtrokken met 60% cacao fondant chocolade, de marsepein geeft een zachte amandelsmaak en zachte texturen.

Marsepein Cacao

Praline

Voor deze praline is de marsepein gemixt met cacaopoeder en overtrokken in heerlijke Belgische witte chocolade.

Marsepein Pistache

Een praline overtrokken met 60% cacao fondant chocolade, de marsepein geeft een zachte amandelsmaak en zachte texturen, afgewerkt met een pistachenootje er bovenop.

Moelleux

Praline

Smeuïge donkere chocolade ganache omhuld met heerlijke echte Belgische fondant chocolade.

Mont Blanc

Praline

Deze praline is gemaakt op basis van een zachte praliné en afgewerkt met een hazelnoot.

Mousse Orange

Praline

Appelsien mousse omhuld in echte Belgische fondant chocolade.

Noir de noir

Praline

Een ganache van donkere chocolade omhuld met pure, Belgische fondantchocolade.

Nougatine Fondant

Een praline met een zachte nougat vulling, overtrokken met een dun laagje fondant chocolade.

Nougatine Melkchocolade

Een praline met een zachte nougat vulling, overtrokken met een dun laagje Belgische melkchocolade.

Paardenkop melk

Hazelnootcrème, deze heerlijke paardenkop in Belgische melkchocolade wordt het hele jaar door gemaakt en is vooral geliefd tijdens de Sinterklaas periode. Hazelnoten, soja, zuivel

Paardenkop puur

Hazelnootcrème, deze heerlijke Paardenkop in pure Belgische chocolade wordt het hele jaar door gemaakt en is vooral geliefd tijdens de Sinterklaas periode.

Parfait Vanille Fondant

Een combinatie van fondantchocolade met een smeuïge en verse vanillecrème.

Perdido

Praline

Deze praline wordt eerst gevuld met witte chocolade en melkchocolade en nadien gevuld met heerlijke zachte praliné en afgewerkt met een dun laagje Belgische melkchocolade.

Pistachio Witte chocolade

Op een heerlijk laagje marsepein komt er een zachte pistachecrème die omhuld wordt met lekkere Belgische witte chocolade.

Poireke Fondant

Praline

Deze praline is gemaakt op basis van een donkere chocolade ganache met Lenniks Poireke en omhuld in heerlijke Belgische fondant chocolade.

Praline pistache

Praline

Deze praline heeft een fondant chocolade bodempje en een licht-krokante pistache en hazelnootpraliné vulling.

Pralinibs

Praline

Een praline met een fondant chocolade bodempje en een hazelnootpraliné vulling met stukjes geroosterde cacaoboon.

Rose Mint

Praline

Een praline gemaakt op basis van een heerlijke muntcrème en omhuld met echte Belgische fondant chocolade.

Sonia

Praline

Een praline met een melkchocolade bodempje en een fruitige praliné vulling.

Sweet Love

Praline

Witte chocolade gevuld met een heerlijke frambozen caramel.

Tennis

Praline

Caramel & koffie, witte chocolade gevuld met een heerlijke caramel en koffie vulling.

Tiramisu

Praline

Melkchocolade en tiramisu crème

Valentino Fondant

Praline

Een intense combinatie van hazelnootpraliné en hele hazelnoten.

 

Valentino Melkchocolade

Een sublieme praline met een vulling van hazelnootpraliné en hele hazelnoten.