Prijzen Ballotins
250 gram €9,40
375 gram €14,00
500 gram €18,75
750 gram €28,00
1000 gram €37,50
Aardbei Fondant
PralineEen praline gevuld met een sublieme aardbeiencrème en omhuld met fondantchocolade.
Aardbei Marsepein
Een volledig handgemaakte aardbei marsepein met 40% Spaanse amandelen uit de regio Valencia heeft een licht bittere amandelsmaak.
Advokaat Fondant
Deze praline is gemaakt op basis van een heerlijke advokaat likeur
Advokaat Melkchocolade
Deze praline is gemaakt op basis van een heerlijke advokaat likeur.
Apple Crumble
PralineEen praline gemaakt op basis van appel krokant en karamel, omhuld met melkchocolade.
Baileys
PralineDeze praline is gemaakt op basis van een heerlijke Baileys crème.
Bellina
PralineEen praline met een fondant chocolade bodempje en een licht-krokante rijstcrispies en hazelnootpraliné vulling,
Banaan
PralineDeze mooie vorm wordt gevuld met Belgische pure chocolade en nadien gevuld met onze heerlijke banaan & toffee crème afgewerkt met een dun laagje Belgische pure chocolade.
Besame Mucho Fondant
Een match van hazelnootpraliné met stukjes Bretoense pannenkoek 'Brisure de Crêpes dentelle'.
Besame Mucho Melkchocolade
Een match van hazelnootpraliné met stukjes Bretoense pannenkoek 'Brisure de Crêpes dentelle'.
Bianca Witte Chocolade
Een praline gevuld witte chocolade en een hazelnoot en nadien gevuld met verse koffieroom, afgewerkt met een dun laagje witte Belgische chocolade.
Bianca Zonder Noot
Een praline gevuld met heerlijke verse koffieroom afgewerkt met een dun laagje witte Belgische chocolade.
Bresilienne
PralineEen krokante praline met een heerlijke krokante vulling, overtrokken door een dun laagje witte chocolade en afgewerkt met gecarameliseerde hazelnoten.
Brugs Zwaantje
PralineDeze praline wordt gevuld met heerlijke zachte praliné afgewerkt met een dun laagje witte chocolade.
Buchette
PralineOp een heerlijk laagje marsepein komt een zachte hazelnootvulling die afgewerkt wordt met een laagje van Belgische melkchocolade.
Cannelle
PralineEen dun melkchocolade laagje met daar bovenop een heerlijke krokante vulling gemaakt op basis van 50% Italiaanse hazelnoten met stukjes speculaas.
Cerise Kirsch
PralineEen vorm van fondantchocolade wordt gevuld met een hele in Kirsch gemarineerde kers.
Champignon
PralineEen lekkere paddenstoel gevuld met zachte hazelnootpraliné.
Cinquecento Melkchocolade
Een lekkernij op basis van amandelpraliné en pecannoten, afgewerkt met melkchocolade.
Cinquecento Fondant
Een lekkernij op basis van amandelpraliné en pecannoten, afgewerkt met fondant.
Coconuts
PralineOp een heerlijke marsepein komt een zachte cocoscrème en dit alles wordt overgoten met onze Belgische melkchocolade.
Coeur Blanc
PralineHet hartje is een romantische praline uit witte chocolade, gevuld met een extra zachte Gianduja hazelnootpraliné, naar een oud recept uit Piëmont, Italië. Je zal er zo voor smelten…
Coeur Lait
PralineMelkchocolade gevuld met extra zachte hazelnootpraliné, Gianduja.
Coeur Marbre
PralineEen praline uit witte en melkchocolade is gevuld met een extra zachte Giandujahazelnootpraliné
Coeur Noir
PralineDit hartje uit fondantchocolade is gevuld met een extra zachte Gianduja hazelnootpraliné.
Cointreau
PralineDeze mooie vorm wordt gevuld met onze heerlijke Cointreau-crème en afgewerkt met een dun laagje Belgische fondant chocolade.
Creme Brulee
PralineCrème Brûlée verpakt een romige crème in een praline van melkchocolade.
Creme Pistache
PralineCrème pistache met witte chocolade.
Cupcakes framboos
PralineDeze praline is speciaal gemaakt voor onze cupcake liefhebbers. Gevuld met heerlijke frambozencrème en omgeven door een zacht laagje Belgische witte chocolade. Moeilijk te weerstaan.
Dulce de leche
PralineEen heerlijk zachte praline met een hart van melk-karamel.
Escargot Fondant
PralineEen krokante pralinévulling op basis van 50% Italiaanse hazelnoten en omhuld met Belgische fondantchocolade.
Escargot Melkchocolade
Een krokante pralinévulling op basis van 50% Italiaanse hazelnoten en omhuld met Belgische melkchocolade.
Eva
PralineEen combinatie van caramel en hazelnootpraliné omhuld door echte Belgische fondant chocolade.
Feuilletine
PralineEen praline met een fondant chocolade bodempje en een licht-krokante koekjes en hazelnootpraliné vulling.
Framboise
PralineEen praline gevuld met heerlijke frambozen crème afgewerkt met een dun laagje Belgische melkchocolade.
Galettes
PralineEen krokante galettes omhuld met fondantchocolade, met binnenin een hart van zachte praliné.
Ganache
PralineDeze praline is gemaakt op basis van een Belgische donkere chocolade ganache omhuld met Belgische fondant chocolade.
Grand place Melkchocolade
Melkchocoladen praline met zachte karamel en een tikje fleur de sel.
Grand Place Fondant
PralineFondant praline met zachte karamel en een tikje fleur de sel.
Helena Melkchocolade
Een zachte & krokante praliné vulling gemaakt op basis van 50% Italiaanse hazelnoten, omhuld met lekkere Belgische melkchocolade.
Hemelse aardbei
Hazelnootcrème, een heerlijke Belgische melkchocolade met daarin een heerlijke hazelnootcrème en aardbeienconfituur. Geniet het hele jaar door van deze heerlijke praline.
Honingbij
De Honingbij, deze schattige bij is gevuld met een honing-kaneelvulling en omgeven door een heerlijk laagje melkchocolade. De rode strepen en het roze tongetje maken deze praline helemaal af.
Irish Coffee
PralineEen combinatie van koffie, room en whisky.
Kroon
PralineDeze praline is gemaakt op basis van een zachte praliné.
Manon Blueberry
PralineEen combinatie van de fruitige smaak van bosbes met het zachte van room. De praline is afgewerkt met witte chocolade en poeder van gedroogde bessen.
Manon Marc de Champagne
Een dun laagje pure chocolade gevuld met een zachte room van Marc de Champagne en afgewerkt met schitterende suikerbolletjes.
Manon Moka Witte chocolade
Een zachte roompraline met een bodem van melkchocolade, een vulling van mokaroom en een jasje van witte chocolade.
Manon Moka Melkchocolade
Een roompraline met een dun laagje melkchocolade met een heerlijk zachte mokaroom.
Manon Straciatella
PralineEen praline met roomboter met chocoladestukjes, cacaopoeder en chocoladecrème en afgewerkt met witte chocolade en pure chocoladekorrels.
Manon Vanille Witte chocolade
Een roompraline van een dun laagje melkchocolade met een rijke vanillevulling en stukjes gekarameliseerde hazelnoot.
Marc de Champagne
Een feestelijke champagnekurk wordt gevuld met een luxueuze ganache van Marc de Champagne en omhuld met fondantchocolade.
Marijke
PralineEen zoet kommetje van fondantchocolade gevuld met een zachte praliné met koffiesmaak.
Manou
PralineEen lief kommetje van Belgische fondantchocolade, gevuld met onze overheerlijke hazelnootpraliné en afgewerkt met knapperige Bresilienne nootjes.
Marsepein
PralineEen praline overtrokken met 60% cacao fondant chocolade, de marsepein geeft een zachte amandelsmaak en zachte texturen.
Marsepein Cacao
PralineVoor deze praline is de marsepein gemixt met cacaopoeder en overtrokken in heerlijke Belgische witte chocolade.
Marsepein Pistache
Een praline overtrokken met 60% cacao fondant chocolade, de marsepein geeft een zachte amandelsmaak en zachte texturen, afgewerkt met een pistachenootje er bovenop.
Moelleux
PralineSmeuïge donkere chocolade ganache omhuld met heerlijke echte Belgische fondant chocolade.
Mont Blanc
PralineDeze praline is gemaakt op basis van een zachte praliné en afgewerkt met een hazelnoot.
Mousse Orange
PralineAppelsien mousse omhuld in echte Belgische fondant chocolade.
Noir de noir
PralineEen ganache van donkere chocolade omhuld met pure, Belgische fondantchocolade.
Nougatine Fondant
Een praline met een zachte nougat vulling, overtrokken met een dun laagje fondant chocolade.
Nougatine Melkchocolade
Een praline met een zachte nougat vulling, overtrokken met een dun laagje Belgische melkchocolade.
Paardenkop melk
Hazelnootcrème, deze heerlijke paardenkop in Belgische melkchocolade wordt het hele jaar door gemaakt en is vooral geliefd tijdens de Sinterklaas periode. Hazelnoten, soja, zuivel
Paardenkop puur
Hazelnootcrème, deze heerlijke Paardenkop in pure Belgische chocolade wordt het hele jaar door gemaakt en is vooral geliefd tijdens de Sinterklaas periode.
Parfait Vanille Fondant
Een combinatie van fondantchocolade met een smeuïge en verse vanillecrème.
Perdido
PralineDeze praline wordt eerst gevuld met witte chocolade en melkchocolade en nadien gevuld met heerlijke zachte praliné en afgewerkt met een dun laagje Belgische melkchocolade.
Pistachio Witte chocolade
Op een heerlijk laagje marsepein komt er een zachte pistachecrème die omhuld wordt met lekkere Belgische witte chocolade.
Poireke Fondant
PralineDeze praline is gemaakt op basis van een donkere chocolade ganache met Lenniks Poireke en omhuld in heerlijke Belgische fondant chocolade.
Praline pistache
PralineDeze praline heeft een fondant chocolade bodempje en een licht-krokante pistache en hazelnootpraliné vulling.
Pralinibs
PralineEen praline met een fondant chocolade bodempje en een hazelnootpraliné vulling met stukjes geroosterde cacaoboon.
Rose Mint
PralineEen praline gemaakt op basis van een heerlijke muntcrème en omhuld met echte Belgische fondant chocolade.
Sonia
PralineEen praline met een melkchocolade bodempje en een fruitige praliné vulling.
Sweet Love
PralineWitte chocolade gevuld met een heerlijke frambozen caramel.
Tennis
PralineCaramel & koffie, witte chocolade gevuld met een heerlijke caramel en koffie vulling.
Tiramisu
PralineMelkchocolade en tiramisu crème
Valentino Fondant
PralineEen intense combinatie van hazelnootpraliné en hele hazelnoten.
Valentino Melkchocolade
Een sublieme praline met een vulling van hazelnootpraliné en hele hazelnoten.